Форум     Защо не мога да играя нито една игра

Защо не мога да играя нито една игра

groznioo 13 декември 2011

Съжелявам много за това че се оплаквам .. но не знам защо немога да вляза в нито една игра и да играя.. показва че зарежда но нищо повече .. чакам по 10 минути и пак немога да вляза в самата игра и да играя ..

До всички които НЕ МОГАТ ДА ИГРАЯТ - НЕ ИМ ЗАРЕЖДАТ ИГРИ, ЧАТОВЕ И ТЕМ ПОДОБНИ!

моля не ползвайте Internet Explorer 7 , това е много стара версия, обновете се поне , вече има 9-та версия.
Новите версии на Flash player, НЕ работят с Internet Explorer 7

Решение - можете лесно да си решите проблема като ползвате Mozilla или Chrome.

Виж по-стари
slavcho_simeonov 07 януари 2012

i pri men e taka egati saita http://static.djagi.com/emoticons/emoticon-0132-envy.gif

_0_Kevin_0_ 08 януари 2012

nemoga da igraya nikade za6to taka?? uj zarejda pak.....емотикона

desita1 08 януари 2012

Явно АДМИНИТЕ , ПРОГРАМАТОРИТЕ , МОДЕРАТОРИТЕ и други тем подобни яко са я запразнили по Ивановден и по Йорданов ден , щом като 2 дена не могат да се справят с проблема в сайта - преди 2-3 седмици проблема беше в " премахването " на снега , а сега е сигурно в силния вятър ................Е ТОВА Е БЪЛГАРСКА РАБОТА .(puke)

kockooo 04 април 2012

I az ne moga da kanq i da me kanqt ot mesec e taka v4era igrah ot drug komp dnes opitah pak sa6tiq problem nqkoi znae li kakav e problema?емотикона

anita162 04 април 2012

и аз тъжа за белот
плащам нещо но незная какво

andi94 22 април 2012

i az nemoga da igraq nito edna igra dori nemoga i da pi6a v 4at

jeko_123 22 април 2012

и аз не мога да пиша и играя от вчера и от саит за забавление стана саит за нерви

scorpo 24 април 2012

До всички които НЕ МОГАТ ДА ИГРАЯТ - НЕ ИМ ЗАРЕЖДАТ ИГРИ, ЧАТОВЕ И ТЕМ ПОДОБНИ!

моля не ползвайте Internet Explorer 7 , това е много стара версия, обновете се поне , вече има 9-та версия.
Новите версии на Flash player, НЕ работят с Internet Explorer 7

Решение - можете лесно да си решите проблема като ползвате Mozilla или Chrome.

tools 26 април 2012

Мисля че е крайно време някой от администраторите да даде отговор -защо не може да се пише в чата и защо все по невъзможно става влизането в игрите!?

onevsall 28 април 2012

scorpo ! - Как можа да ми изтриеш поста, не те е срам, (grin) много палава ръка имаш ! емотикона
Много ме обиди да знаеш, тццтцт (headbang) как можа бре ?! (punch) не е истина емотикона емотикона

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 858 Мнения: 22343