Всички категории: 26
Теми: 858
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Съжелявам много за това че се оплаквам .. но не знам защо немога да вляза в нито една игра и да играя.. показва че зарежда но нищо повече .. чакам по 10 минути и пак немога да вляза в самата игра и да играя ..
До всички които НЕ МОГАТ ДА ИГРАЯТ - НЕ ИМ ЗАРЕЖДАТ ИГРИ, ЧАТОВЕ И ТЕМ ПОДОБНИ!
моля не ползвайте Internet Explorer 7 , това е много стара версия, обновете се поне , вече има 9-та версия.
Новите версии на Flash player, НЕ работят с Internet Explorer 7
Решение - можете лесно да си решите проблема като ползвате Mozilla или Chrome.
i pri men e taka egati saita http://static.djagi.com/emoticons/emoticon-0132-envy.gif
nemoga da igraya nikade za6to taka?? uj zarejda pak.....
Явно АДМИНИТЕ , ПРОГРАМАТОРИТЕ , МОДЕРАТОРИТЕ и други тем подобни яко са я запразнили по Ивановден и по Йорданов ден , щом като 2 дена не могат да се справят с проблема в сайта - преди 2-3 седмици проблема беше в " премахването " на снега , а сега е сигурно в силния вятър ................Е ТОВА Е БЪЛГАРСКА РАБОТА .(puke)
I az ne moga da kanq i da me kanqt ot mesec e taka v4era igrah ot drug komp dnes opitah pak sa6tiq problem nqkoi znae li kakav e problema?
и аз тъжа за белот
плащам нещо но незная какво
i az nemoga da igraq nito edna igra dori nemoga i da pi6a v 4at
и аз не мога да пиша и играя от вчера и от саит за забавление стана саит за нерви
До всички които НЕ МОГАТ ДА ИГРАЯТ - НЕ ИМ ЗАРЕЖДАТ ИГРИ, ЧАТОВЕ И ТЕМ ПОДОБНИ!
моля не ползвайте Internet Explorer 7 , това е много стара версия, обновете се поне , вече има 9-та версия.
Новите версии на Flash player, НЕ работят с Internet Explorer 7
Решение - можете лесно да си решите проблема като ползвате Mozilla или Chrome.
Мисля че е крайно време някой от администраторите да даде отговор -защо не може да се пише в чата и защо все по невъзможно става влизането в игрите!?
scorpo ! - Как можа да ми изтриеш поста, не те е срам, (grin) много палава ръка имаш !

Много ме обиди да знаеш, тццтцт (headbang) как можа бре ?! (punch) не е истина